ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

عراقچی: هدف ایران خروج از برجام نیست

معاون سیاسی وزیر خارجه با بان اینکه با حذف تحریم‌ها به برجام بازمی‌گردیم، گفت: هدف جمهوری اسلامی ایران خروج از توافق هسته‌ای نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه در دیدار توشیمیتوسو موتگی وزیر خارجه ژاپن اظهار داشت: ایران در صورت برداشتن تحریم‌ها به برجام باز می‌گردد. در صورت برداشته شدن تحریم‌ها و برخورداری ایران از مزایای این توافق، به تعهدات برجام باز می گردیم.

 

وی افزود: هدف ما خروج از برجام نیست بلکه پس از یکسال صبر و مشاهده عدم اجرای تعهدات از سوی کشورهای اروپایی، تصمیم به کاهش تعهدات گرفتیم.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه که به چین و ژاپن سفر کرده، تصریح کرد: منطقه خاورمیانه در شرایط حساسی است و همکاری برای کاهش تنش‌ها بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز و ضروری است.

 

وزیر خارجه ژاپن نیز در این دیدار با اظهار خرسندی از دیدار با فرستاده ویژه رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: ما نگران شرایط در خاورمیانه هستیم و باید با تلاش های دیپلماتیک تنش‌ها را کاهش دهیم.

 

موتگی ضمن تاکید مجدد بر حمایت این کشور از برجام خواستار خویشتنداری همه طرف ها برای جلوگیری از تنش بیشتر شد.

 

در این دیدار طرفین در خصوص روابط دوجانبه و مهمترین مسائل منطقه ای و بین المللی از جمله شرایط در خلیج فارس و خاورمیانه و سایر موضوعات مورد علاقه گفت و گو و تبادل نظر کردند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار